TERMIN

vsaka sreda v letu ob 20:00

Spletno srečanje: Aplikacija Skype

Kako poteka srečanje?

Na srečanje se lahko pridruži vsak. Prijava na srečanje je mogoča kadarkoli preko spletne povezave: https://join.skype.com/adIdWHbV7Kfd

Po prijavi bo vodja srečanja preko storitve Skype poklical vse prijavljene na skupno spletno srečanje v sredo ob 20. uri zvečer. Če boste imeli takrat pri sebi telefon, se boste samo odzvali na klic. Za prisostvovanje na srečanju je potrebno imeti mobilno aplikacijo Skype.

KAKO BO IZGLEDALO SREČANJE si lahko podrobno prebereš TUKAJ. Srečanje traja 1 uro. Spletno srečanje izgleda kot video konferenca. Medtem ko nekdo govori, na svoji napravi izklopimo mikrofon. Če želimo govoriti, ga vklopimo. Med tednom (torej v času, ko srečanje ne poteka), na skupni chat ni dovoljeno pošiljanje sporočil ali opravljanje klicev.

 

Format srečanja

Za naše srečanje je podlaga branje Velike modre knjige Anonimnih alkoholikov (Big Book of Alcoholics Anonymous). To je naš izvorni tekst, ki naslavlja naš problem in nam prinaša rešitev.

Srečanje poteka v celoti v slovenskem jeziku. Srečanje odpremo z branjem odseka iz Velike modre knjige v slovenščini (korigiran prevod). Preostalo srečanje je namenjeno deljenju izkušenj, moči in upanja. Vsak teden bomo nadaljevali z branjem knjige tam, kjer smo predhodni teden zaključili. 

Knjigo  v angleščini lahko berete na spletu tukaj. Knjigo v slovenščini pa lahko naročite tukaj.