TERMIN

vsak torek v letu ob 20:30

KONTAKT

Maja: 041 699 328

https://join.skype.com/GlkkTdya2gaT

Študija Velike modre knjige AA, prirejena za OA

Kako poteka srečanje?

Na srečanje se lahko pridruži vsak. Prijava na srečanje je mogoča kadarkoli preko spletne povezave: https://join.skype.com/GlkkTdya2gaT

Po prijavi bo vodja srečanja preko storitve Skype poklical vse prijavljene na skupno spletno srečanje v torek ob 20.30 uri zvečer. Če boste imeli takrat pri sebi telefon, se boste samo odzvali na klic. Za prisostvovanje na srečanju je potrebno imeti mobilno aplikacijo Skype.

KAKO BO IZGLEDALA ŠTUDIJA

Študija traja 1 uro. Razdeljena je na dva dela. V prvem delu govorec (s pomočjo prevajalca) bere Big Book v izvorniku, ga prevede v slovenščino ter nato pojasni besedilo s primeri, ki se vežejo na našo odvisnost, odvisnost od hrane. V drugem delu študije je srečanje  odprto za deljenje. Ta del izgleda kot video konferenca. Medtem ko nekdo govori, na svoji napravi izklopimo mikrofon. Če želimo govoriti, ga vklopimo.

Med tednom (torej v času, ko srečanje ne poteka), na skupni chat ni dovoljeno pošiljanje sporočil ali opravljanje klicev.

 

Format srečanja

Za naše srečanje je podlaga branje Velike modre knjige Anonimnih alkoholikov (Big Book of Alcoholics Anonymous). To je naš izvorni tekst, ki naslavlja naš problem in nam prinaša rešitev.

Knjigo  v angleščini lahko berete na spletu tukaj. Knjigo v slovenščini pa lahko naročite tukaj.